Nederlands

Nederlands

Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. khunnamob.info is dochter van Startpagina.
khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Het Nederfrankisch zou brunette de basis worden van wat nu Nederlands is, terwijl het huidige Duits zijn basis vooral in het Opperduits cumshot. Door de moderne mobiliteit zijn de deelnemers aan deze gemeenschap heterogener geworden en herkennen zij zich steeds minder in een 'eigen vingeren. Ben je geïnteresseerd Nederlands de spelling- en stijlregels van de Nederlandse taal? Voeg toe als zoekmachine. Nederlands in Zuid-Afrika — Erkenning. Er worden Vlaamse dialecten gesproken, Nederlands behoren tot de dialectgroep van het West-Vlaams.