Amateur

Amateur

Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.

Amateur - voor het

Vertaalbureau Talen Engelse vertalingen. Taalpodium Inloggen Van Dale Online. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt.. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Publicaties over het ANW. Nette mensen in een nieuwe tijd. Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid op Amateur basis uitoefent. Ook in de database amateur-radio apparatuur amateur-schutter amateur-zendmachtiging amateurband amateurcamera amateurcinecamera amateurcinefilms amateurfilms amateurfotografie amateurisme amateuristisch amateurontvanger amateurs amateurservice. Voor Amateur woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Swallow Dale Online. Amateur