Nederlands

Nederlands

Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. khunnamob.info is dochter van Startpagina.
khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.

Nederlands - wijf mijn

Dit zijn bijna allemaal immigranten en hun kinderen die na de Tweede Wereldoorlog naar Canada zijn vertrokken. Als contacttaal tussen de verschillende bevolkingsgroepen wordt ook het Sranantongo veel gebruikt. Onderwijsraad: 'Meer aandacht voor onderwijs in vluchtelingenbeleid'. Zie Taalfamilie en Taalverwantschap voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Er zijn dorpen waar nog redelijk Nederlands wordt gesproken. Wanneer het Nederlands als op zichzelf staande taal precies is ontstaan, is onbekend. Aan de oostgrens speelt daarbij een rol of deze dialecten Nederfrankisch of Nedersaksisch zijn. Feedback Uitgeverij Pak c copyright tiener Een toenemend aantal basisscholen maakt gebruik van deze mogelijkheid, zelfs in kleuterscholen wordt met dit systeem geëxperimenteerd, niet zelden worden hiervoor Vlaamse leraren in deepthroat genomen [bron? In de voormalig Nederlandse kolonie Nederlands-Indië wordt het Nederlands vooral nog gesproken door ouderen, die Nederlands koloniale bewind nog enige huismoeder hebben meegemaakt. Feedback Uitgeverij Pak c copyright khunnamob.info. Het heeft sindsdien invloeden van andere talen ondergaan, zoals het MaleisEngels, Duits en de Bantoetalen. Nederlands CumshotBelgië en Surinameook op ArubaCuraçao en Sint Maartendaarnaast vooral in de Verenigde StatenCanadaFrankrijkDuitslandAustraliëNederlands en Zuid-Afrika. Deze officiële afwijzing deed ouders besluiten hun taal steeds minder door te geven aan hun kinderen. Nederlands AMERIKAAN LEERT NEDERLANDS!

Het toilet: Nederlands

FACIAL 102
Vader 557
LATINA Grote tieten