Pijpen

Pijpen

Als een jongen gepijpt wordt kan hij klaarkomen. Je likt met je tong aan de penis en eikel of laat de penis in je mond glijden. Lees hier hoe pijpen werkt.
Pijpen betekent de penis met de mond stimuleren. Lees hier meer over pijpen en tips om orale seks op een lekkere en veilige manier aan te pakken.
Iedereen vindt iets anders lekker. Bekijk hier standjes en lees handige tips over pijpen. Ontdek samen wat jullie fijn vinden en leer beter pijpen.

Pijpen - hoor

Scroll omlaag voor meer informatie.. Angst om te stikken: sommige partners zijn bang dat ze geen adem kunnen halen als de penis te ver in hun mond is. Scroll omlaag voor meer informatie. Pijpen is orale seks bij de man. Met de penis werkt het op dezelfde manier. Rasta laat zich pijpen door travo Pijpen Voor de man is het nog meer genieten als hij het idee krijgt dat de vrouw er spuitkutje genoeg van kan krijgen. Privacybeleid Disclaimer Sitemap Contact. Britt Nederlands over anticonceptie. Wij zullen jou niet vermoeien met resultaten van met name Amerikaanse onderzoeken. Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen Pijpen gegevens Pijpen deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te buiten.