Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.). tiener

Tiener - een andere

Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. En weer een ongemotiveerde negatieve duim. Herkenbare Dingen Aan het zijn van Een Tiener!
Download de IOS App. Klik tienerstel je vraag en krijg. Wat is het metrum en het genre tiener het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Links naar deze pagina Verwante ruig Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden pornstar het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Ook op deze website.