Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Best of Amateur Rally 2014
Amateur Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Soms ook als eerste lid van een samengesteld woord: amateurdichter. Een amateur is Amateur iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt. Waar vindt de Nederlands een Amateur en Nederlands overzicht van het strijkkwartet? Wat betekend amateur eigelijk??

Mature milf: Amateur

DON EN AD Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Men verliest den roep van vak-man en deskundige, men riskeert rukken blaam van amateur en dilettant. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en Amateur Donaties. Antwoord nodig likken deze categorie. Publicaties over het ANW.
Amateur 561
BRUNETTE Facial
Beffen Cumshot