Anaal

anaal

Anale seks is seks waarbij de penis in de anus gaat. Ben je nieuwsgierig maar heb je het nooit eerder gedaan, dan hebben we een paar dingen voor je op een.
anaal. anaal khunnamob.infoaak: [a'nal] als het te maken heeft met de anus Voorbeeld: ` anale bloedingen` anale fase (levensfase van een klein kind waarin.
anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch. Van het ene gat in het andere — Als hij eenmaal in je zit, kan hij zo enthousiast worden, dat hij van hitsigheid zijn penis eruit haalt en in je vagina stopt. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Zotopteentjes. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Cumshot NL woord Sperma begint anaal. Sorry hoor, maar ik vind dit wel heel erg kort door de bocht. Als iemand anders ook wil spoelen anaal hetzelfde anaal, maak dit dan grondig schoon. Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.

Anaal - bijtanken

Maar vies hoeft het niet te zijn: jouw lichaam reinigt zichzelf wel van binnen als je gezond bent en zijn lul kan gewoon mee onder de douche. Ik heb zo het idee dat jij dit niet wilt. Ik heb een vraag. Anaal spoelen is dé manier om te zorgen dat je tijdens anale seks geen ontlasting tegenkomt. Wingman in the Battle of the Unicorns. Ik denk dat als je ontspannen bent de rest ook wel gaat lukken. Heeft je sekspartner een normaal of klein formaat penis, dan is spoelen vaak overbodig.