Zwembad

zwembad

Baantjes trekken of juist lekker vrij spelen. Iedereen vermaakt zich prima in het gezellige zwembad 't Bun! Het zwembad is uitgerust met een wedstrijdbad en.
het kerstvakantierooster t/m los bad kost € 5,00 en we hebben ook een kerstvakantie voor € 6,00 (entree, patat met mayo en een beker.
In ons moderne recreatiebad is het heerlijk vertoeven. De watertemperatuur ligt er constant rond de dertig graden en vanwege de hoogteverschillen is het er.
zwembad

Zwembad - mature

Hierdoor leveren wij snel en kan uw opbouw zwembad desgewenst direct worden mee genomen. Met onze zwembaden kunt u dagelijks genieten, samen met vrienden of familie. Fonteyn biedt alle mogelijkheden voor een heerlijk zwembad in uw eigen huis of tuin. De grootste showroom van Europa "Fonteyn Outdoor Living Mall" te Uddel. Bad Hesselingen biedt volop zwemplezier en speelvertier.

Zwembad - debuut

Bad Hesselingen biedt volop zwemplezier en speelvertier. Leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nog veel leuker! Het restaurant heeft zicht op het zwembad en serveert diverse soorten snacks, belegde broodjes, frisdrank, ijsjes, koffie en thee. Uw wens waar te maken. Kijk hier voor meer informatie ». Vlog 227: LEUK CAMPING ZWEMBAD MET EEN DRAAK!