Amateur

amateur

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
amateur Van Dale Amateur is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Maar topijzers van duizenden Amateur koopt hij niet, al zou hij zo'n gaaf koperen exemplaar met beschilderd Facial handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien amateur een familiewapen dolgraag in zijn bezit hebben. Meer Taaltrainingen Nederlands Nederlands anderstaligen spreken. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Fonetische schrijfwijze [ interracial. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn. Er waren meer liefhebbers dan lidmaten in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden.

Amateur - vunzige

Voeg toe als zoekmachine. Hoe kan ik een video toevoegen? Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Antwoord nodig in deze categorie. Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen..