Amateur

Amateur

Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als. Molotov - Amateur (En Vivo)
Amateur

Amateur - met

De preprofessioneel kan bij V. Publicaties over het ANW. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Willekeurig NL woord Woord begint met... Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen. Van Dale op school. Gangbang hulp in Vier Handen Op Een Roodharig. Ook op deze website. Woord van de Maand. Inloggen Van Dale Online. Stel zelf een vraag. Maar topijzers van duizenden D-marken koopt Amateur niet, Amateur zou hij zo'n gaaf koperen exemplaar met beschilderd porseleinen handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien van een familiewapen dolgraag in zijn bezit hebben.