Amateur

Amateur

Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Best of Amateur Rally 2014

Amateur - standjes

Waar vindt de amateur een beter en vollediger overzicht van het strijkkwartet? Eigenlijk zitten er twee aspekten aan de besproken komposities: de inhoud en de appreciatie. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig? JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die scheidsrechters hier! Om khunnamob.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt?
Laat je mening erbuiten en ga geen discussies aan. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Check dus eerst of je Amateur er al bij staat. Als jouw bijdrage Amateur aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Wat betekend amateur eigelijk?? Badkamer tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun Brunette plaatsen als reactie. Zoek woord in Etymologiebank. Amateur