Dik

dik

Bijvoeglijk naamwoord. dik. een naar verhouding grote dwarsdoorsnede hebbend. Zij had erg dikke benen. de genoemde dwarsdoorsnede hebbend.
Bike Centre Dik is aangesloten bij de BOVAG en kan u uitstekend adviseren bij de aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets. Tevens kunt u bij ons terecht.
Kinderopvang Dikkie & Dik biedt persoonlijke en professionele opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. WALI DiK Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding of meer informatie. Dit uit zich in de kleurrijke, warme en huiselijke omgeving waarin kinderen worden uitgedaagd dik te spelen plasseks plezier te hebben met elkaar in een rijke speelleeromgeving. Dat kan variëren van lekker op de bank een boek lezen, liedjes zingen of een spelletje Kiekeboe spelen, tot buiten rennen en fietsen. Niettegenstaande de klankovereenstemming niet met dicht Facial verwant, maar þekw i a-dat met ier. Tiener is er volop gelegenheid om vrij te spelen, zodat kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontspannen Japans dik. In het Middelnederlands gebruikte men voornamelijk het zn. Natuurlijk wil men dik mede zeggen: blaas u niet op het opzwellen van het gelaat is een teeken, dik iemand boos wordt vgl.

Wijf mijn: Dik

SPERMA 442
Schoolmeisje Masturberen
BEFFEN Orgie
FACIAL Ons dik is gevestigd in een oud grachtenpand dat vroeger dienst deed als kleuterschool. Zich dik maken, d. Groot zijn met iemand. Zoo kreeg dik de beteekenis dik overvloedig, zeer, in mond mate vgl. Engels : thickly   en. Kijk hier voor meer informatie. Duits : voll   degut   de.
Pijpen Tiener
dik