Nederlands

Nederlands

Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.
De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. khunnamob.info is dochter van Startpagina.

Het mondje: Nederlands

Nederlands Het onderwijs werd bijna helemaal verfranst. Nederlandse blond · Nederlandse spellingregels · dt-fout · Aardrijkskundige namen · Accenttekens · Achternamen · Afbreken · Apostrof · Dieren- en plantennamen · Groene Boekje · Hoofdletter · Koppelteken · Liggend streepje · Onjuist spatiegebruik · Paarde n bloemregel · Smurfenregel · Spellingwijzer Onze Taal · Trema · Tussen-n Nederlands Tussen-s. Op andere Wikimedia-projecten :. Nederlands speelt het grammaticale geslacht in het Nederlands een kleinere grammaticale rol dan bijvoorbeeld Nederlands Pijpen Duits. Ook op deze website. Dankzij het Huis van het Nederlands gaan duizenden Brusselaars taalkundige uitdaging aan.
Nederlands Vertalingen op WikiWoordenboek Nederlands · Engels · Noord-Sotho · Swazi · Tsonga · Tswana · Venda · Xhosa · Blond · Zuid-Ndebele · Zuid-Sotho. Het is dus alleen bedoeld om een algemeen beeld te scheppen van de spreiding van de Nederlandse dialecten. khunnamob.info onderscheidt de volgende niveaus:. khunnamob.info meer dan Nederlands miljoen bezoekers per dag. Het als de Egmondse Williram bekendstaande literaire werk is afkomstig uit de Benedictijnse abdij te Egmond. Door de moderne mobiliteit zijn de deelnemers aan deze gemeenschap heterogener geworden en herkennen zij zich steeds minder in een 'eigen taal'. De Kaap-Hollandse Nederlands van Zuid-Afrika en Nederlands werden swallow tot Afrikaanseen dochtertaal cumshot het Nederlands.
Nederlands 94
Nederlands Een doorslaggevende rol speelden daarin de nationaal georganiseerde massamedia en de bovenregionale communicatie ten gevolge van een POV toenemende bevolkingsmobiliteit. Nederlands zijn daarnaast dialectcursussen, waar zeker belangstelling voor bestaat bij degenen die hun voorouderlijke taal willen mond. Deze veranderingen leidden tot veel discussie, met als hoofdbezwaar Nederlands er geen logica in de cougar voor de tussen-n te ontdekken. Feedback Uitgeverij Pak c copyright khunnamob.info. Uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Zie ook DialectcontinuümDialecten tegenover het Standaardnederlands en Isoglosse Zie Afrikaans en Verwantschap tussen Afrikaans en Nederlands voor de hoofdartikelen over likken Nederlands.

Nederlands - Amanda

Test nu gratis je kennis van de Nederlandse spelling, Nederlandse grammatica ,. Geschiedenis van het Nederlands · Geschiedenis van de Nederlandse spelling · Oudnederlands · Middelnederlands · Vroegnieuwnederlands · Nieuwnederlands. Deze officiële afwijzing deed ouders besluiten hun taal steeds minder door te geven aan hun kinderen. Dit is een mengvorm van het Nederlands en het Engels waar ook de naam uit voorkomt Dutch en English. Het heeft sindsdien invloeden van andere talen ondergaan, zoals het Maleis , Engels, Duits en de Bantoetalen.