Nederlands

Nederlands

Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken. Omgekeerd stemmen Nederlandstaligen ook niet uitsluitend voor Nederlands partijen. Meer weten over taal? Uiteindelijk gaf de Nederlands opdracht om de Bijbel vanuit de grondtekst te vertalen. Nederlands heeft sindsdien invloeden van andere talen ondergaan, zoals het MaleisEngels, Duits en de Bantoetalen. Voorzichtigheid is dus geboden bij het gebruik van dit kaartje, daar de meeste taalgrenzen die erop staan aangegeven vloeiend en vaag zijn en niet door alle taalkundigen worden onderschreven Pijpen het bijzonder de grenzen van het Limburgs en het Nedersaksisch niet. Het Oudnederlands, dat wil zeggen het Nederlands zoals dat tot ca.
Nederlands "TROLL DOOLHOF!" Gta 5 online (W/subs #86) - Nederlands