Orgasme

orgasme

Een orgasme bij een man gaat gewoonlijk gepaard met een ejaculatie. Fysiologisch bestaat deze uit snelle ritmische samentrekkingen van de prostaat en de  ‎ Het menselijk orgasme · ‎ De man · ‎ De vrouw · ‎ Zie ook.
Het is moeilijk om uit te leggen wat je precies voelt tijdens een orgasme, omdat het voor iedereen anders voelt. Het gevoel van een orgasme kan bij vrouwen.
Op het hoogtepunt van opwinding tijdens seks of masturbatie vindt het vrouwelijk orgasme plaats. Een orgasme is als het ware de ontlading van grote seksuele.

Orgasme - therapeut

Het lukt me niet om klaar te komen, wat doe ik fout, ben ik de enige? Toevallig zag ik vanavond. Bij een orgasme is er een sterke deactivatie van de amygdalae en grote delen van de prefrontale cortex angst en alertheidscentra. Ik ontdek juist de positieve en diepere kant van seksualiteit. Als je je zo ver kunt laten gaan dat je een orgasme bereikt des te beter, maar verwacht niet dat het altijd gebeurt en trek je er niets van aan als het niet zo is. Hoe een orgasme te bereiken -vrouw-...
orgasme