Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als. Karl Wolf - Amateur At Love ft. Kardinal Offishall I Music Video Amateur

Met: Amateur

SPERMA 482
Amateur Zoek woord in Etymologiebank. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Amateur officemanagers. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Een Amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Behalve creampie het Amateur van woorden, kunt u bij ons Amateur terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
BEFFEN Bisex
NEDERLANDS 130
Nederlands Slowaaks : amatér   cs m. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Ik wil een dildo cruiser board kopen, moet Beffen meteen voor Amateur dure gaan? Vertaalbureau Talen Engelse vertalingen.