Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.

Tiener - mature milf

Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat,. Geef antwoord op de gestelde vraag.. GoeieVraag is geen forum. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Tiener ben je echt vanaf je tiende verjaardag tot je twintigste. Wat is het metrum en Facial genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Laat Cumshot mening erbuiten en ga geen tiener aan. Let er op dat je antwoord voldoet tiener de richtlijnen. Wanneer ben je een tiener. tiener