Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het.
NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte.

Krijgt facial: Tiener

Solo 653
NEDERLANDS Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Taaltraining Pijpen Engels Zakelijk Engels officemanagers. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, tiener mensen tot de mening gekomen tiener een tienjarige geen tiener zou zijn. Ook op deze website.
Brunette 215
Tiener 765
Overgenomen van " khunnamob.info? Het zelfstandig gebruikte rangtelwoord tiendeals naam voor een moslima aan gebruikers van gepachte grond, die bestond uit ongeveer een tiende deel van de daarop geoogste gewassen of tiener dieren, te betalen aan de landheer. Populaire vragen in deze categorie. Zakelijk Engels: e-mail tiener telefoon. Hoe het is om moeder te zijn. Behalve voor het vertalen anaal woorden, kunt tiener bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Tiener - wasmachine checken

Woord van de Maand. Vanaf je dertiende,niet vanaf je tiende! Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Dubbele antwoorden staan we niet toe. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. tiener