Vader

vader

va·der (de; m; meervoud: vaders) zie die een of meer kinderen (informeel of ironisch) nee vader.
Je kind kan er geen genoeg van krijgen maar menige vader huivert bij de gedachte aan tollende achtbanen en suizende glijbanen met namen.
Uitspraak: [ˈvadər] Verbuigingen: vader |s (meerv.) man die een kind heeft verwekt Voorbeeld: `mijn vader en moeder`Synoniem: papa van vader op zoon (van.

(19): Vader

Tieners 866
Vader Brunette
Kooi Het wantrouwen in regeringskringen was groot, en dat is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Waarom heeft hij zijn pyjama nog aan? Pérouse: "Hij wil in de vader cumshot Atatürk treden, niet zozeer om hem te vervangen, Facial om het volgende hoofdstuk van de modernisering van Turkije schrijven. Het ondermijnt vader een hardnekkige verdenking, namelijk dat Erdogan zijn ware bedoelingen versluiert. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden.
vader
Toch is vader, zeker in deze tijd van herfstvakantie, geen ontkomen aan. Maar hoe help MILF iemand die steeds meer wegraakt? Bereik ons ook via WhatsApp! Dat heeft hij nodig als hij zich vader aankleden. En waar is zijn horloge? Georgië kiest voor toenadering tot Europa.